ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Σ. ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΤΕΕ ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον κατασκευαστικό κλάδο στις αρχές του 1988. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά για τον σύγχρονο άνθρωπο, και με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών της η Σ. ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΤΕΕ κατασκευάζει πολυόροφα κτίρια πολυτελών διαμερισμάτων,ιδιωτικές κατοικίες και εμπορικά ακίνητα. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εχει εξειδικευτεί στήν κατασκευή συστημάτων ξηράς δόμησης και ενεργειακής αναβάθμισης σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στον απαιτητικό κλάδο των ακινήτων. Δημιουργώντας αισθητικές και λειτουργικες κατοικίες, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη και της σύγχρονης εποχής. Τηρώντας πιστα τα χρονοδιαγράμματα και χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα υλικά σύμφωνα πάντα με τις πολεοδομικές διατάξεις.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της Σ.ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΤΕΕ είναι να ανταποκρίνεται αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση.Η εταιρεία χτίζει όχι μόνο κατοικίες και κτίρια υψηλών προδιαγραφών, αλλά  και σχέσεις προσωπικής εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η αξιοσέβαστη πορεία και τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας μετά από 30 χρόνια παρουσίας στίς κατασκεύες έχουν δείξει και επιτρέπουν στην Σ.ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΤΕΕ να συνεχίζει να επενδύει στον τομέα της κατασκεύης με απόλυτη αποτελεσματικότητα και αφοσίωση.

VIEW MORE

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η εταιρεία δίνει έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό επιλέγοντας αξιόλογα και τεχνικά καταρτισμένα στελέχη.

VIEW MORE